Kinderwens, zwangerschap en geboorte

 

Voor aanstaande moeders is het belangrijk om zelf te werken aan een voorbereiding die bij je past. Of je nu zwanger wilt worden, (voor het eerst) zwanger bent, opziet tegen de bevalling of eerder traumatische ervaringen rondom een zwangerschap of geboorte hebt meegemaakt. Een persoonlijke voorbereiding maakt een groot verschil in hoe jij de zwangerschap of bevalling aangaat, beleeft, zelf herstelt en in verbinding bent met je nog ongeboren of pasgeboren kindje.

 

Mijn werkwijze spreekt de innerlijke kracht van vrouwen aan en inspireert om vanuit je intuïtie en gevoel de liefdevolle verbinding met jezelf en je omgeving aan te gaan. Zodat je voor jezelf kan opkomen, keuzes vanuit eigen regie maakt en al je natuurlijke processen gebruikt om je baby te ondersteunen geboren te worden.

 

Ik luister naar jouw verhaal en je wensen en behoeften. We richten ons op het vertrouwen in het natuurlijke geboorteproces met de eigen regie van jou en je eventuele partner voorop. Zo kunnen we toewerken naar een positieve geboorte-ervaring vanuit eigen kracht, een gezond geboorteklimaat, een weloverwogen start van het ouderschap, een bewust welkom voor je baby en een optimaal herstel voor jou als moeder.