Werkgevers

 

Het belangrijkste voor een goed functionerende organisatie is betrokken, vitale en competente medewerkers. Klanten of cliënten, maar ook collega's en leidinggevenden varen er wel bij als medewerkers goed in hun vel zitten.

We zien dat werkgevers veel aandacht hebben voor duurzame inzetbaarheid, en daarbij ook het verband zien met de persoonlijke situatie van hun medewerkers. Als het met jou als persoon goed gaat, kun je meestal op je best presteren op je werk.

In het leven van aanstaande of jonge moeders en vaders verandert er in korte tijd veel. Enige steun daarbij kan heel welkom en helpend zijn. Als werkgever kunt u vrouw- en moedergerichte zorg faciliteren door coaching aan te bieden bijvoorbeeld door het preventief inzetten van het ZO beval ik - coach traject of psycho sociale begeleiding bij een fertiliteits traject, miskraam, stilgeboorte, prematuur geboorte of geboorte trauma met als doel het voorkomen van psychisch verzuim en het optimaliseren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de organisatie. Hierbij is het streven van een win-win situatie voor zowel de medewerker als de organisatie. Binnen organisaties werk ik als provider adviseur, coach en als externe vertrouwenspersoon.

 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsfederatie RADI® RSBA®. Dit is het grootste en eerste onafhankelijke  beroepsnetwerk van professionals op het gebied van Employee Benefits, Duurzame Inzetbaarheid en Sociale Bedrijfskunde in Nederland.