Over mij

 

Mijn naam is Iris Lindelauf. Ik heb mij door middel van diverse opleidingen en jarenlange werkervaring kunnen specialiseren in veilige gehechtheid en de begeleiding bij ingrijpende gebeurtenissen. Daarnaast heb ik specifieke affiniteit en expertise op het gebied van zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. Ik werk met grote betrokkenheid en veel plezier met aanstaande moeders en vaders, ouders, jonge kinderen en zorg- en welzijnprofessionals die werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

 

Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut met een specialisatie in prenatale psychologie en contextueel systemisch werk. Om mijn expertise en vaardigheden te verdiepen volg ik momenteel de Master Contextuele benadering en hiermee hoop ik een waardevolle brug te kunnen slaan tussen contextueel systemisch werk en de zorg rondom de zwangerschap, geboorte en het herstel van moeder en kind en gezin.

 

Ik ben moeder van twee dochters Guusje en Roos en woon samen met Ronald en onze dochters in Walem een dorpje in de Gemeente Valkenburg aan de Geul waar ook tevens mijn praktijk gevestigd is. Mijn sterke affiniteit met contextueel systemisch werk in relatie tot zwangerschap, bevallen en jong ouderschap is ontstaan vanuit mijn eigen levensverhaal. En is meer en meer op de voorgrond gaan getreden na mijn bevallings- en postpartum ervaring. Meer lezen >